vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acuzații grave ale soției șefului de la Sanepid Gorj: „Adrian nu a murit, ci a fost omorât”

Soția  lui Adrian Dobrin, şeful Serviciului de Control din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, care a murit  în urma infectării cu SARS-COV-2, a transmis un mesaj tranșant, la scurt timp după înmormântarea bărbatului.

Femeia spune că soțul ei a fost ucis de sistemul incompetent și vrea ca cei responsabili să plătească. Bărbatul în vârstă de 48 de ani  era internat la spitalul suport COVID-19 de la Târgu Cărbuneşti, dar starea lui s-a agravat în timp ce era transportat, cu ambulanța, la București. El a fost dus la un spital din Vâlcea, pentru a i se acorda îngrijirile necesare, dar a decedat.

 „Acum, că mi-am aşezat EROUL într-o odihnă veşnică, cu puterile care mi-au mai rămas si cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această reţea publică și vă declar următoare: eu am semnat si mi-am asumat riscurile deplasării la Bucureşti pentru pacientul Adrian Dobrin, dumneavoastră «sistemul sanitar» aţi semnat și v-aţi asumat riscurile pentru echipamentele deţinute? Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar in codul penal se numeşte crima. Îţi promit ca o să mă lupt, Adrian!“, a scris Soția  lui Adrian Dobrin pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: adevarul.ro

Politica