miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu: „Din septembrie, se mărește considerabil capacitatea unităților de învățământ”

Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că autoritățile locale urmăresc lucrările ce sunt în toi la unitățile de învățământ din municipiu. Edilul spune că proiectele de îmbunătățire vor fi finalizate în acest an și că, de la 1 septembrie, elevii târgujieni vor beneficia de condiții foarte bune.

„Urmărim îndeaproape lucrările de la unitățile de învățământ. De la 1 septembrie toate școlile, grădinițele și creșele din municipiul Târgu Jiu vor fi pregătite să-i primească pe copii în condiții foarte bune”, a spus Marcel Romanescu.

Primarul spune că reprezentanții primăriei au fost la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din septembrie, se mărește considerabil capacitatea unităților de învățământ, în așa fel încât să facă față cerințelor ce au devenit tot mai stricte în contextul pandemiei.  Cele două mari colegii ale orașului, „Spiru Haret” și „Tudor Vladimirescu”, ce au trecut printr-un amplu proces de reabilitare, vor fi gata până la 1 septembrie, la fel ca și grădinițele din Olari, Mioriței, Lotrului, sau cea pe care o amenajăm în spațiile de la Ion Mincu”, a mai transmis Marcel Romanescu.

Edilul din Târgu Jiu a anunțat că se reiau și lucrările la infrastructura rutieră a municipiului, activitate care o va fi monitorizată îndeaproape, prezentând, totodată, cetățenilor modul în care decurg acestea.

Politica