vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 februarie 2021. Leii intră în posesia unei sume importante de bani

Berbec

Ziua nativelor din zodia Berbec se învârte în jurul situației financiare, iar cheltuielile neprevăzute din ultima vreme le-au determinat să fie mai atente asupra cheltuielilor. În prima parte a zilei, vor încerca să dea o mână de ajutor unui apropiat, mai ales că timpul lor liber este din ce în ce mai mult. Spre seară, se vor relaxa citind o carte sau discutând alături de partenerul de viață.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

O veste pe care nativele Taur o așteaptă poate fi mult mai plăcută decât se așteptau. Dacă în prima parte a zilei vor tinde să nu comunice prea mult, în a doua parte a zilei vor fi sufletul petrecerii. O colaborare nouă se pare că va genera beneficii materiale pentru native, spre imensa lor bucurie.

Gemeni

Nativii Gemeni au mult de lucru azi. Sarcinile de la birou îi extenuează și decid să ia o pauză, lucru care îi va enerva teribil pe șefi. Cu calm și răbdare, toată situația va fi clarificată. Cu multă încredere și muncă veți reuși să obțineți rezultatele dorite și chiar colaborări nesperate. Însă, cel mai important este nu vă lăsați să fiți mult prea entuziasmați, ci să păstrați un echilibru între așteptările pe care le aveți și opțiunile care vi se oferă.

Rac

Este o zi potrivită pentru nativele Rac să îşi caute noi pasiuni sau talente. Deși se pot face remarcate ușor, astăzi vor sta într-un con de umbră, dar nu pentru mult timp. Un act ce trebuie semnat, aprobat, le va pune pe nativele din zodia Rac pe drumuri în prima parte a zilei.

Leu

Nativii Leu au parte de câștiguri financiare azi. O sumă importantă de bani le aduce zâmbetul pe buze spre finalul zilei. E nevoie de multă muncă și implicare pentru a rămâne fruntași nu doar pe planul profesional, ci și pe cel personal. Astfel că este cazul să vă bucurați și de puțin timp pentru voi înșivă. Poate n-ar strica o ieșire la plimbare.

Fecioară

În prima parte a zilei, o întâlnire de afaceri este principalul obiectiv de realizat pentru nativele din zodia Fecioară, iar punctualitatea va reprezenta cel mai important atu al lor. Amiaza reprezintă un moment important pentru planul financiar al Fecioarelor, căci tendința de a cumpăra tot ce prezintă un preț redus este tot mai mare. Aveți nevoie de cât mai multă răbdare și înțelepciune în această zi, deoarece, dacă nu veți cântări bine informațiile, veți înfrunta consecințele.

Balanță

Se întrevăd reușite în planul financiar astăzi pentru nativele Balanță, mai ales că îşi doresc fie o locuință nouă, fie o mașină. Prima parte a zilei va fi una relaxantă, căci vor profita de timpul liber pentru a se informa mai mult în ceea ce privește un examen. Vor avea parte de câștiguri exagerat de mari datorită unui proiect nou sau a unei colaborări alături de alți oameni mult mai pregătiți profesional.

Scorpion

Nativii Scorpion au parte de o zi cu cheltuieli neprevăzute. Poate fi vorba despre facturi amânate, grădinița copilului sau chiar chiria. Cert este că va fi necesar să ieșiți din casă și să ajungeți cât mai repede la un punct de încasare pentru utilități. Deși poate nu este cazul în mod special, Scorpionii trebuie să țină în permanență sub control partea financiară a vieții lor, de aceea li se recomandă să fie vigilenți la următoarea oportunitate de câștig ce se întrezărește astăzi

Săgetător

Nativele din zodia Săgetător sunt bine văzute astăzi de către membrii familiei, vor ieși în evidență datorită unui efort depus în favoarea unei dorințe a unui membru din familie. O discuție purtată în contradictoriu are ca rezultat o motivație pentru ele, mai ales când li se aduc reproșuri privind cheltuielile exagerate din ultima perioadă. Nativele se vor opune cât le va sta în putere să nu se lase influențate în activitățile lor de către ceea ce le spun cei din jur.

Capricorn

Pentru a se descurca mult mai bine în ceea ce privește viața financiară, nativele Capricorn pot apela la un alt loc de muncă. La primele ore ale zilei sunt prinse între treburile casnice și câteva proiecte neterminate, ceea ce înseamnă că nu vor dispune de prea mult timp liber. Spre seară nativele se vor bucura de prezența partenerului de viață; în ciuda oboselii sau a stresului, vor fi cu zâmbetul pe buze tot timpul.

Vărsător

Unele rezultate nu le vor satisface în întregime pe nativele Vărsător însă nu vor ezita să înceapă de la zero ceea ce fac. Dacă în prima parte a zilei nativele se vor axa asupra aspectelor financiare sau profesionale, spre sfârșitul zilei sunt indecise în luarea unei decizii. Este rost de bani astăzi pentru native, vor încerca să obțină înapoi o sumă de bani împrumutată. Vor învăța lucruri noi astăzi, iar cei din jur le vor încuraja în această privință.

Pești

Se pare că nativele din zodia Pești vor primi astăzi fie o sumă de bani, fie un cadou din partea unui apropiat. În a doua parte a zilei, vor primi o invitație la un eveniment, poate la un concert sau un film. Vor încerca să comunice mai mult cu cei din jur, începând cu cei de la locul de muncă, mai ales că vor colabora pentru un proiect. O parte din economiile nativelor vor fi cheltuite astăzi pe mici cadouri pentru membrii familiei, dar și pentru câteva obiecte pentru casă.

Politica