sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru îl ia pe Malele, dacă nu-l vrea Becali!

Jucătorul care a urcat-o pe FC Argeș pe locul 7 poate ajunge gratis în Bănie. Venirea lui e condiționată de pactul de neagresiune dintre CSU și FCSB.

Cephas Malele a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FC Argeș și nu și-a dat încă acordul pentru a continua în Trivale. Pentru olteni, care au suferit rău în ofensivă în absența lui Koljic, Malele – 8 goluri marcate în 18 apariții – a devenit un jucător atractiv. Potrivit presei centrale, Rotaru l-ar dori în Bănie.
Oltenii îl pot aduce dacă nu-l dorește și Becali la FCSB. Asta dacă avem în vedere pactul de neagresiune dintre patronii celor două echipe, făcut public de latifundiarul din Pipera: „Rotaru mi-a zis ‘Băi, Gigi, gata, să fie pace și prietenie’. Mi-a zis să nu ne luptăm nici la transferuri. Mi-a zis ‘Băi, Gigi, tu, că ești mai bătrân, te las pe tine să alegi primul, din respect și după aleg eu’. Ca să nu ne mai războim la transferuri. Am fost de acord, eu zic că suntem prieteni acum. Da, să nu mai concurăm pentru același jucător. Eu l-am admirat, Rotaru nu e om fals, e om deștept, care spune lucrurilor pe nume. De câte ori vorbesc cu el, îi cer iertare, și acum omul mi-a propus să nu mai concurăm la transferuri. Mi-a zis că prima perioadă, acum, aleg eu, apoi alege el. Când vine prima perioadă, aleg eu ‘Băi, vreau să-l iau pe ăsta, ăsta și ăsta’. Apoi, alege el pe cine vrea”.
Cu o săptămână în urmă, Jean Vlădoiu, președinte la FC Argeș, anunțase că Malele vrea să rămână la clubul alb-violet: „El mai are contract până la vară, dar sunt șanse mari să rămână la FC Argeș. Am avut discuții, este fericit aici, sunt șanse să semneze cu noi”. Însă CSU pare a fi ajuns un El Dorado pentru fotbaliștii din Liga 1, având în vedere stabilitatea financiară asigurată de patron.

Politica