joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesaj viral de la SRI: ”Fluturi în stomac”, de Dragobete

Serviciul Român de Informații continuă seria viralelor pe Facebook printr-un mesaj dedicat zilei de Dragobete. De data aceasta, Serviciul a publicat o fotografie care ilustrează expresia „fluturi în stomac” și mesajul: „Negarea este inutilă”.

SRI a făcut, în ultimii ani, o tradiție din publicarea unor mesaje amuzante și ambigue, care fac referire atât la evenimentul din ziua respectivă, cât și la diferite trăsături ale activității instituției.

De Crăciun, SRI a postat un mesaj amuzant: ”Sărbători fericite tuturor curioșilor”. Mesajul este alăturat unei fotografii în care doi copii îl pândesc pe Moș Crăciun pentru a vedea dacă există sau nu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 31 decembrie, SRI a publicat un alt mesaj cu subînțeles: o fotografie cu un binoclu și textul ”Să ne vedem sănătoși”.

În 8 Martie, pe pagina de Facebook a instituției a fost publicată o urare inedită pentru femeile care își sărbătoreau ziua: ”Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”.

De asemenea, în noaptea de Înviere SRI a publicat un mesaj similar: ”Unele taine trebuie împărtășite” este mesajul scris la baza unei fotografii întunecate în care apare o sursă de lumină.

Foto: Facebook/SRI – Serviciul Român de Informații

Politica