luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii vâlceni caută colegi noi

Anul acesta sunt scoase la concurs 400 de locuri în instituțiile de învățământ care pregătesc subofițeri jandarmi. În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei.

Cei care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri.

„Căutăm colegi noi! Vino și tu în echipa Jandarmeriei Române!!! Cererile de înscriere se depun în perioada 15 februarie – 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea – Str. Calea lui Traian, nr. 41, Râmnicu Vâlcea”, informează Jandarmeria Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Politica