luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Ultima reprezentație a lui Papi?

În altă ordine de idei, Craiova are astăzi meci cu FC Argeș, pe Oblemenco, de la 20:00. Bun înțeles va fi o partidă extrem de grea: „Meci dificil împotriva unei echipe care are încredere după egalul cu FCSB, dar dacă ne vom concentra, vom câștiga. Cred că ne trebuie și puțină șansă, concentrare pe fază de atac, am avut situații bune de a înscrie, dar le-am irosit. Când vom fi concentrați la finalizare, vom câștiga,” a declarat Corneliu Papură.

Screciu i-a ținut isonul antrenorului său, apoi a spus că se gândește la titlu: „Va fi o partidă destul de grea. FC Argeș a remizat cu FCSB, va fi dificil, dar vom încerca să câștigăm. Trecem printr-o perioadă mai puțin plăcută, dar încercăm să ne revenim, depinde de noi. Fiecare echipă din Liga 1 este de temut, sperăm să ne facem jocul nostru și vom vedea ce se va întâmpla. Ne gândim la titlu, cum să nu ne gândim? Atmosfera în echipă este destul de bună.

O să încercăm să câștigăm, să ne facem jocul nostru. Noi încercăm la fiecare meci să facem asta, nu prea ne-a ieșit. Avem jucători destul de valoroși, îmi doresc ca fiecare jucător dacă are oportunitatea să plece..să plece, dar acum ne gândim să rămânem la echipă, să aducem titlu”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica