luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Organizare metodică și gestiune eficientă: Ștefan Antonie, candidatul PSD pentru Primăria Celaru

Cu o bogată carieră în domeniul contabilității și a gestiunii cifrelor, taxelor și impozitelor locale, Ștefan Antonie candidează la Primăria Celaru și este pregătit să aducă schimbările așteptate

Ștefan Antonie are experiența necesară pentru a intra în lupta pentru primărie, precum și viziunea unui lider. Pune la bătaie un set de calități și cunoștințe economico-financiare ce vor sta la baza dezvoltării pe termen lung a localității.

Ștefan Antonie a lucrat cu cifrele întreaga sa viață. Este licențiat în contabilitate și informatică de gestiune, dar a și urmat cursurile unui masterat pe Administrație Publică. În ceea ce privește cariera profesională, Ștefan Antonie și-a consolidat cunoștințele dobândite în anii de școală și a profesat în aria de competență pe care și-a început formarea. A fost contabil la Electrica S.A., dar și inspector impozite și taxe locale la Primăria Celaru. Munca depusă în cadrul Primăriei Celaru l-a făcut să conștientizeze problemele cu care se confruntă autoritatea locală, dar și modurile în care se pot regla anumite situații.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Concret, Ștefan Antonie are o serie de proiecte clare pentru Celaru. Candidatul PSD își propune extinderea rețelei de canalizare în toate cele cinci sate ale comunei: Celaru, Marotinu de Jos, Marotinu de Sus, Soreni și Ghizdăvești. Planurile pentru consolidarea infrastructurii prevăd și investiții în asfaltarea drumurilor comunale și reparații care să faciliteze o mobilitate crescută atât în spațiile intravilane, cât și pe zonele agricole.

Educație performantă într-un cadru modern

Ștefan Antonie dorește mai multe investiții în infrastructura educațională a comunei. Reabilitarea energetică a Școlii Celaru este gândită să deservească cadrele didactice și copiii, dar și să asigure pe termen lung o relaxare financiară a bugetului, prin reduceri de costuri nejustificate. Din punct de vedere al spațiilor exterioare de la grădinițe și școli, candidatul PSD intenționează să amenajeze toate locurile de joacă de la grădinițele din toate satele și să refacă aleile și curtea Școlii Celaru.

Sănătate prin mișcare și sport

Nu puține sunt competițiile în care sunt angrenați sportivii din comună. Drept urmare, planurile lui Ștefan Antonie cuprind și amenajarea terenului sintetic de sport din localitatea Celaru, dar și a altor spații destinate relaxării sau interacțiunilor sociale. Pe termen lung, parcurile sau grădinile publice vor fi locurile preferate de întâlnire ale oamenilor sau de petrecere a timpului liber.

Un alt obiectiv cerut de oamenii din localitatea Soreni este amenajarea unui Târg Săptămânal, iar candidatul PSD va veni în întâmpinarea acestei cerințe printr-un proiect special.

Evident că o comunitate precum cea din Celaru trebuie să beneficieze și de un Dispensar Uman modern, iar Ștefan Antonie a gândit un plan de reabilitare energetică a acestuia și o amenajare în așa fel încât să corespundă standardelor actuale.

Profesionistul contabil nu putea să neglijeze atragerea de fonduri europene. Sunt bani care vor ajuta comuna în diverse proiecte majore, iar Ștefan Antonie știe cel mai bine cum să aplice pentru ele și cum să le gestioneze.

PROFIL DE PRIMAR

Planul de acțiune al lui Ștefan Antonie este construit pe trei piloni principali:

  • Organizare și eficiență administrativă – Candidatul PSD este adeptul implementării unor practici de management modern și tehnologii actualizate pentru a asigura o administrație mai eficientă. Are în plan simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației, fapt ce va determina un acces mai facil la serviciile primăriei.
  • Integritate și transparență – Fiind adeptul unei guvernări deschise și transparente, Ștefan Antonie caută o comunicare onestă cu cetățenii. Contabil de meserie, este pregătit să instituie mecanisme de monitorizare și raportare, pentru o reglementare a activităților primăriei.
  • Dezvoltare durabilă și îmbunătățirea calității vieții – Colaborarea cu comunitatea și organizațiile locale trebuie realizată pentru a identifica și implementa proiecte de dezvoltare durabilă care să îmbunătățească infrastructura și mediul de trai.

Ștefan Antonie, candidatul PSD pentru Primăria Celaru: „Profesia m-a învățat că totul se reduce în viață la situații concrete, măsurabile, în care cifrele sunt determinante. Aceleași principii mă ghidează și în demersul actual, pentru că activitatea unei unități administrativ-teritoriale se cuantifică prin activități practice, care se bazează pe rapoarte și evidențe clare.

Sunt unul dintre voi, sunt unul dintre oamenii din Celaru. Această candidatură nu este despre politici sau interese personale, este despre a servi și a face diferența în viețile noastre. Mă angajez să aduc o administrare eficientă și transparentă în primăria noastră, pentru că îmi pasă profund de fiecare locuitor și de bunăstarea comunității noastre. Putem construi un viitor mai bun pentru satul nostru, unul în care fiecare locuitor se simte valorizat și respectat. Chem alături de mine pe toți cei care cred în schimbare, cred într-un lider dedicat, organizat și determinat.“

Comandat de PSD Dolj, executat de Management, CUI mandatar financiar 21240002.

Politica