vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nepotul lui Ilie Balaci, gata să îmbrace tricoul celor de la CSU Craiova

Atanas Trică a fost juniorul celor de la Daco Getica. Potrivit fanatik.ro, nepotul lui Ilie Balaci va semna cu CSU Craiova în următoarele zile, urmând ca acesta să evolueze pentru echipa U17 a oltenilor dar și pentru formația secundă.

„Visele devin realitate”, a scris Atanas Trică în descrierea unei fotografii postate pe Insta Story, în care apare lângă autocarul celor de la CSU Craiova.

Tânărul joacă pe poziția de vârf împins, are un fizic impunător și o tehnică de lovire a balonului foarte bună. Acesta a declarat în trecut că vrea să joace pentru Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova. Echipa din Bănie este într-o formă foarte bună. Totuși, eu nu cred că le va fi așa ușor să câștige titlul în acest sezon. Rivalele din campionat, FCSB și CFR Cluj, au și ele jucători foarte buni și sunt foarte puternice. Vor emite pretenții în această bătălie. Modelul meu în fotbal din întreaga lume este Haaland. Mă asemăn cu el ca stil de joc. De asemenea, îmi place foarte mult este Elvir Koljic, jucătorul Craiovei”, spunea Atanas pentru fanatik.ro.

Politica