duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul ministru Costel Alexe, la DNA

Fostul ministru al Mediului Costel Alexe s-a prezentat joi la DNA, pentru a-i fi adusă la cunoştinţă începerea urmăririi penale pe numele lui pentru luare de mită şi instigare la delapidare, scrie Agerpres.

 La ieşirea din DNA, Costel Alexe a spus că este nevinovat, adăugând că îşi doreşte finalizarea „cât mai rapidă” a cercetărilor în acest caz.

„Voi veni ori de câte ori va fi nevoie pentru a da declaraţii. Am luat act de solicitarea domnului procuror. Îmi doresc finalizarea cât mai rapidă a acestui demers judiciar, pentru că sunt nevinovat”, a precizat Costel Alexe, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procurorii DNA îl acuză pe Alexe, unul dintre cei mai influenți lideri PNL, că ar i-fi cerut direct managerului unui combinat siderurgic produse din tablă în schimbul alocării către respectivul combinat a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră.

Produsele cerute de Alexe – 22 tone de tablă (cu valoare de circa 103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 7 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa, potrivit procurorilor DNA.

Politica