miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi pentru nesemnalizarea lucrărilor din carosabil

Primăria din Caracal a amendat o societate comercială pentru spargerea carosabilului și nesemnalizarea conformă a lucrărilor. Firma cu pricina se ocupă de racordarea la rețeaua de gaze a străzilor din municipiu, fiind amendată, de data aceasta, din cauza nerespectării regulilor de semnalizare corespunzătoare a lucrărilor, ce pot cauza diverse accidente rutiere.

,,Administrația Municipiului Caracal a aplicat o sancțiune contravențională unui societăți comerciale care efectuează forări în carosabil în vederea branșării la rețeaua de gaze, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrării punând astfel în pericol siguranța participanților la trafic. În multe zone ale orașului se observă lucrări începute de către societățile care realizează branșamente la rețelele de gaze, apă și canal, abandonate sau fără elemente vizuale de avertizare, fiind adevărate surse de producere a accidentelor rutiere sau de accidentare a cetățenilor. Cu această ocazie facem apel la operatorii economici care efectuează lucrări în carosabil să respecte prevederile legale privind siguranța cetățeanului”, potrivit unui comunicat emis de Primăria din Caracal.

Mai mult, reprezentanţii municipalităţii avertizează și restul agenților economici care nu semnalizează corespunzător lucrările efectuate în carosabil, cu privire la sancțiunile ce pot fi aplicate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gazetanoua

Andreea TIGOIANU

Politica