duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plutonierul adjutant șef Șerban Adrian se pensionează după o carieră de 25 de ani!

Plutonierul adjutant șef Șerban Adrian a hotărât să se pensioneze și să pună punct unei cariere de peste 25 de ani, iar ceremonia a avut loc pe 16 decembrie la Stația de Pompieri Vânju-Mare, Mehedinți, unde colegii i-au fost alături. Așchia nu sare departe de copac, așa că și fiul său a ales să-i calce pe urme și să-și dezvolte o carieră în salvarea oamenilor. De acum, „nea Adi” se poate bucura de tot timpul din lume în compania apropiaților săi, fiindcă salvatorul a rămas la vatră!
„Plutonierul adjutant șef Șerban Adrian a ales să se pensioneze, după ce, timp de peste 25 de ani, și-a pus priceperea în slujba cetățenilor. În ultimii aproape 12 ani, acesta a ocupat funcția de Șef Gardă Intervenție Stingere în cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare, fiind mereu în linia întâi. La numeroasele intervenții la care a participat, a avut dificila misiune de a găsi soluțiile salvatoare în cel mai scurt timp, pe care a reușit să-l valorifice în folosul cetățenilor. Astfel, deciziile sale au fost definitorii pentru reușita misiunilor încredințate.
Având o inimă mare, „nea Adi”, cum îi spun colegii, a fost un sprijin pentru cei aflați la nevoie și un om de toată isprava pentru camarazi. Cu sentimentul datoriei îndeplinite, la peste 25 de ani în slujba cetățenilor, plt. adj. șef Șerban Adrian pleacă la pensie împlinit. Este mândru că fiul său a ales să-i calce pe urme, devenind la rândul său salvator. Acum a venit momentul ca acesta să-și aloce suficient timp pentru a se bucura de toate frumusețile vieții. Îi dorim pensie îndelungată, sănătate și zile senine!”, a scris ISU Mehedinți pe Facebook.

Politica