duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un posibil lockdown, infirmat total de Nicolae Ciucă

Ministrul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat în această dimineață, în cadrul ședinței susținute la Guvern, că nu există șansa ca România să intre în lockdown. Acesta a precizat că urmează să fie discutată hotărârea de Guvern potrivit căreia starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile, începând cu ziua de luni, 14 decembrie. Însă, în niciun caz, nu este vorba de o carantinare totală a țării, scrie Mediafax.

„Vom analiza proiectul de HG prin care se va prelungi starea de alertă şi cu această ocazie practic infirmăm şi fake news-urile prin care se anunţa că se intră în lockdown din nou”, a declarat Nicolae Ciucă, ministrul interimar al țării.

Cel de-al doilea subiect al ședinței a avut în vedere stabilirea unor decizii privind carantinarea unor localităţi, în cazul în care va fi nevoie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem o cifră constantă a cazurilor de pozitivitate, totuşi din discuţiile şi analiza pe care le-am avut legate de acest subiect, avem o creştere de până la 35 de localităţi carantinate şi de asemenea avem o situaţie pe care va trebui să o discutăm legată de creşterea numărului de pozitivări la nivelul Capitalei”, a adăugat Ciucă.

Politica