vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajată de la Protecţia Copilului Gorj, bătută de un tânăr de 16 ani

Un adolescent în vârstă de 16 ani, beneficiar în sistemul protecţiei copilului, a lovit cu pumnul o angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Agresiunea a avut loc la începutul acestei luni, într-un apartament de tip rezidenţial. După ce a fost lovită, femeia a sunat la 112.
„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către un tânăr, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Ulterior, tânărul agresor a fost introdus într-un program de consiliere psihologică: „În cadrul unuia dintre serviciile sociale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a avut loc un incident între o angajată şi un beneficiar, în care se pare că angajata a fost agresată de către acesta. Imediat a fost anunţată poliţia, care s-a deplasat la faţa locului, precum şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, la ora actuală fiind în derulare o anchetă. După incident, beneficiarul a fost introdus într-un program de consiliere psihologică”, a spus Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, potrivit adevărul.ro.

Politica