vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 octombrie 2020. Scorpionii vor lua decizii majore

Berbec

Accentul astăzi este pus pe parteneriatul de viață și pe cel de afaceri. Acolo trebuie discutate multe lucruri rămase restante, iar astrele va susțin. Important este însă să fiți sinceri cu voi înșivă și cu ce va doriți cu adevărat.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai parte de o zi care vine cu o surpriză în plan profesional. E ceva ce nu te așteptai să apară atât de rapid, o avansare, o mărire de salariu sau chiar un job nou. Îți aduce mulțumire și ideea că mergi pe drumul cel bun. În plan sentimental, viața e puțin anostă, dar poate vestea bună pe care i-o vei da partenerului va schimba puțin dispoziția generală.

Gemeni

Toate discuțiile vă pot duce cu gândul la o plecare, la o distanțare de tot ce nu va mai convine. Sunt unele lucruri care s-au adunat și v-au rămas acolo în suflet, dar de care trebuie să scăpați.

Rac

Ziua este aducătoare de vești bune cu privire la anumite proiecte pe care le aveai în desfășurare. Poate să apară un om care să îți dea o idee câștigătoare cu care vei reuși să ieși din dificultăți sau poți să obții un document de care aveai nevoie pentru a merge mai departe cu lucrările.

Leu

Fie că vreți să cumpărați lucruri noi pentru casă sau pentru sufletul vostru, Venus va susține să faceți achiziții profitabile. Ego-ul vostru va fi satisfăcut, iar imaginea în societate va avea de câștigat.

Fecioara

Anumite dorințe acum se pot materializa în următoarele zile, numai că parcă nu mai aveți răbdare. Este foarte bine să încercați din când în când să va gândiți și la propria persoană. Rugăciunile va sunt ascultate, așa că nu ezitați să cereți universului.

Balanță

Accentul cade pe propria persoană și pe ceea ce va doriți să faceți pentru a va extinde orizonturile. A arată bine înseamnă a va simți bine, iar asta nu poate  să va aducă decât lucruri positive.

Scorpion

Astăzi poate să fie ziua decisivă pentru o decizie majoră pe care o amânai de ceva vreme în viața romantică. Poate te vei hotărî să începi o relație sau vei vrea să avansezi cu cea actuală, să vă mutați împreună sau să vă cunoașteți părinții. Astrele vor influența într-un mod pozitiv alegerile pe care le faci azi, iar acest lucru atrage reușita în vederea schimbării pe care vrei s-o faci.

Săgetător

Relațiile cu cei din jur trebuie susținute, de aceea nu ar strica să dați câteva telefoane unor persoane care va dau o energie bună. Comunicarea cu cei dragi sau cu colegii de muncă pare că se îmbunătățește.

Capricorn

Odată ce ați terminat de achitat facturile restante, este posibil să va mai rămână niște bani pentru a-i investi în  ceea ce face plăcere sufletului vostru. Consultați-vă partenerul de viață pentru a lua cele mai ințelepte decizii.

Vărsător

Sectorul copiilor este pus în evidență, aici aveți niște lucruri rămase restante de rezolvat. Câștigurile vin și ele și chiar dacă nu sunt semnificative, tot vă sunt de ajutor. Aveți grijă de sănătatea voastră.

Peșți

Ziua aduce cu ea mici neînțelegeri cu partenerul de viață. Sunt lucruri mărunte, dar mai vechi și e nevoie de multă stăpânire ca să nu reacționezi mai hotârât decât ar trebui. O să găsiți o soluție de compromis până la lăsarea serii. E posibil să ai parte de o vizită pe care nu o așteptai, rude care au hotărât să treacă pe la tine fără să te anunțe.

Politica