sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La 75 de ani și fără permis, un bărbat s-a urcat pe ATV și a provocat un accident

În ultima zi a acestui weekend a avut loc un accident pe DC44 Sterpoaia. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, dar oamenii legii s-au văzut nevoiți să întocmească un dosar penal. Se pare că protagonistul accidentului a fost un bărbat de 75 de ani, ce s-a urcat pe un ATV fără permis.
„La data de 11 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de o femeie, de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe DC44 Sterpoaia, a fost implicată într-un eveniment rutier, cu un ATV. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 75 de ani, conducea ATV-ul, din direcția Sterpoaia către Aninoasa, a acroșat un autoturism, condus de apelantă, fără a se înregistra victime”, au informat polițiștii gorjeni.
În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător vehiculului utilizat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu are acest drept dobândit.

Politica