miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România U19 va juca un meci amical cu Dinamo!

Selecționata României Under 19, calificată la Campionatul European din 2021, găzduit de România, s-a reunit  pentru un stagiu de pregătire. Acesta se va desfășura pe o perioadă de 7 zile și se va încheia cu un meci amical la Buftea, sâmbătă, de la ora 10:00, cu Dinamo București.
După două antrenamente de acomodare, selecționerul Daniel Oprescu i-a pus serios la treabă pe tinerii tricolori. În lot a sosit și portarul Răzvan Sava, noul jucător al celor de la FC Torino, „taurii” l-au transferat definitiv de la rivala Juventus Torino.
Tinerii tricolori vor disputa și două meciuri amicale împotriva selecționatei similare din Franța, programate pe 14 și 17 noiembrie, la București. Pentru România U19 este a doua acțiune din ultimele două luni. În septembrie, tinerii tricolori au efectuat un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea, ce s-a încheiat cu un meci amical cu FC Voluntari, câștigat de România U19 cu scorul de 3 la 2.
Euro U19 din 2021, la care România este calificată din oficiu în calitate de gazdă, va reuni 8 echipe. Turneul va debuta pe data de 30 iunie 2021, în total se vor desfășura 15 partide, iar finala competiției se va juca pe 13 iulie.

Politica