Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un copil de 11 ani din Craiova a dispărut!

Publicat

pe

Părinții lui Stoican Idolu, un băiețel de 11 ani, sunt disperați fiindcă acesta a dispărut de 4 zile de acasă și nu se mai știe nimic de el.

Semnalmente: înălțime 1,45 m, aproximativ 34 kg, par negru tuns scurt, ochi caprui. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat într-un tricou negru peste care purta un pulover de culoare crem, pantaloni de culoare negru, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagra.

,,În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 44 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că din data de 2 octombrie a.c. nu a mai putut lua legătura cu fiul său, Stoican Idolu, de 11 ani, care locuiește cu tatăl său într-un alt imobil din Craiova.

Tatăl minorului a declarat faptul că acesta a plecat de la domiciliu, în seara zilei de ieri, cu intenția de a merge în vizită la locuința unor prieteni, a cărei adresa nu o cunoște și nu a mai revenit până în prezent.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, potrivit IPJ Dolj.