duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Argentina are cea mai mare rată de infectare din lume

Argentina are cea mai mare rată de pozitivare din lume, potrivit datelor furnizate de Universitatea Oxford. 60% dintre testele efectuate sunt pozitive.

Rata mare de pozitivare din Argentina este pusă pe seama testelor puține efectuate precum și a măsurilor slabe de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, scrie Digi24 care citează Reuters.

Argentina are 809.728 de cazuri de COVID-19, de la începutul pandemiei, cu o medie zilnică de 12.500 de infecții în ultima săptămână. Țara a trecut de 20.000 de decese săptămâna trecută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Profesioniștii din domeniul medical au declarat că nivelurile scăzute de testare și restricțiile puține impuse de autorități au dus la o rată uriașă de pozitivare de aproape 60%.

Argentina are cel de-al optulea cel mai mare număr de cazuri de COVID-19 din lume și se află în prezent în primele cinci categorii de cazuri și decese noi în medie pe 7 zile. America Latină a fost cea mai afectată regiune din lume în ceea ce privește cazurile de COVID-19 și decesele provocate de coronavirus.

Politica