vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova – patru din patru, Koljic – cinci din patru!

Oltenii domină Liga 1, dar meciul rușinii de la Tbilisi umbrește parcursul perfect. Bergodi a răbufnit: „Gata cu Georgia, Georgia, Georgia!”

CSU Craiova a câștigat cu 2-1 duelul cu Voluntari, din etapa a patra a campionatului și merge ceas în Liga 1, înregistrând victorii pe linie. Koljic a deschis scorul, ajungând la 5 reușite în 4 meciuri, și a stabilit scorul primei reprize. Oaspeții au egalat prin Costin, dar bijuteria lui Cicâldău din lovitură liberă a stabilit soarta punctelor. Oltenii nu au strălucit, dar și-au atins obiectivul: 4 victorii din tot atâtea posibile în campionat, consolidându-și prima poziție în clasamentul Ligii 1.
Fapt care i-a permis și lui Cristiano Bergodi să răbufnească la flash-interviuri și la conferința de presă de la finalul întâlnirii. Italianul acuză faptul că anumite persoane din club destabilizează atmosfera la echipă: „Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei! Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu!”
Apoi a completat: „Eu încerc să fac ceva, muncesc împreună cu jucătorii. Eu zic că s-au comportat bine în aceste momente, nu e ușor, dar trebuie să avem și răbdare. Eu zic că trebuie felicitați jucătorii. Suntem pe primul loc, avem 4 victorii din 4. A fost acel meci din Georgia care ne-a dezamăgit pe toți și eu sunt primul vinovat, dar nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia! Dinamo Moscova a fost eliminată și ea de Tbilisi. Păcat, știu că a fost o dezamăgire mare. Dar ne gândim la campionat, gata cu Georgia”.
Veteranul Marius Constantin a spus după meci: „A patra victorie, ne așteptam la un meci greu. Nu au o echipă calitativă, dar au demonstrat cu FCSB și ne-au pus probleme și nouă în seara asta. Au avut și ei ocazii, noi le-am fructificat. Mă simt extraordinar! Vreau să spun că suntem dezavantajați că jucăm fără spectatori! Dacă joc eu sau altcineva nu contează, e important să câștigăm. Pentru mine și pentru toată lumea ar fi fantastic. Au fost discuții și acum 6 luni. La Mediaș m-am dus într-un moment foarte greu. Nu sunt în măsură să le dau sfaturi jucătorilor mai tineri”.
Mihăilă a adăugat: ,,Sunt fericit că a câștigat echipa. Mi-am ajutat echipa și sper să o fac în continuare. Are un lot foarte bun și un start de sezon bun. Nu au avut multe ocazii, dar au avut un joc de posesie bun. Noi am avut ocazii! Normal că îmi doresc să înscriu. Golul îmi dă încredere. Am jucat mai bine ca la Viitorul și sper să îmi intru în ritmul meu pe care-l știu. Avem mai multă experiență cu Marius și campionatul pierdut eu cred că ne-a dat de gândit și avem mai multă experiență acum! Sper să ne ajute în acest campionat și pe viitor. Nu trebuie să ne mai gândim la meciul din Georgia!”
CSU Craiova e pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu maxim de puncte după 4 meciuri.

CSU Craiova –  Voluntari 2-1
Au marcat: Elvir Koljic (34), Alexandru Cicâldău (71) /Cristian Costin (57).
CSU Craiova: Pigliacelli 6 – Vlădoiu 5, Constantin 5, Bălaşa 5, Bancu 6 – Bic 6, Nistor 5 (Baiaram ’68) 6, Cicâldău 7 – Ivan 5, Koljic 7, Mihăilă 5 (Bărbuţ ’85). Antrenor: Cristiano Bergodi.
FC Voluntari: Râmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţână, De Lucas, Gheorghe – Grădinaru (Puel ’83), Eric (Borţoneanu ’79), Mailat (Voinescu ’83). Antrenor: Mihai Teja.
Arbitri: Iulian Călin – Gheorghe Bogdan, Romică Bîrdeș

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica