joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Covid-19. India a înregistrat recordul absolut de infectări la nivel global, în 24 de ore

India, țara de pe locul 3 în ce privește numărul de cazuri de coronavirus înregistrate, a raportat duminică cel mai mare număr de cazuri noi în 24 de ore raportat până acum la nivel mondial – 78.761, relatează Agerpres.

Recordul anterior fusese stabilit în data de 17 iulie în Statele Unite, care raportau atunci 77.638 de cazuri noi de infectare. India este oficial cea de-a treia ţară cu cele mai multe cazuri de coronavirus, după SUA şi Brazilia, cu 3,5 milioane de persoane cu infecție Covid-19.

În total, 63.000 de persoane au murit de această boală în India. Recordul sumbru vine la doar o zi după ce guvernul indian a anunțat că va adopta noi măsuri de relaxare a restricțiilor impuse în martie pentru a limita răspândirea virusului. Decizia a fost determinată de încercarea de a relansa economia, în condiţiile în care milioane de persoane şi-au pierdut locul de muncă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministerul de Interne a anunţat astfel că începând din septembrie adunările de până la 100 de persoane vor fi din nou autorizate pentru evenimentele de tip cultural, sportiv sau politic.

Politica