vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru pune abonamente în vânzare!

Sub sloganul „nu lăsa Știința singură”, patronul CSU încearcă să-și mai acopere din pierderi

În acest moment, din cauza pandemiei, meciurile din Liga 1 se dispută fără spectatori. Totuși, CSU Craiova va scoate de astăzi abonamente la vânzare. Decizia e motivată de o „speranță”: că 30% din capacitatea stadionului va fi ocupată în viitorul apropiat.

„NU LĂSA ȘTIINȚA SINGURĂ! CUMPĂRĂ-ȚI ABONAMENT!
Un nou sezon a început iar speranțele poate că sunt mai îndreptățite ca niciodată să ne facă să visăm.
Este un sezon în care, poate mai mult ca niciodată, avem nevoie să luptăm împreună.
Sperăm ca în cel mai scurt timp să vedem din nou suporteri în #VulcanulDePeOblemenco, într-un procent de măcar 30% din capacitatea stadionului. De aceea am decis ca pentru acest sezon să punem la vânzare abonamente doar în limita a maxim 30% din capacitatea stadionului.
Abonamentele vor putea fi achiziționate începând de miercuri, 26 august, ora 10:00, atât online prin platforma Eventim.ro, cât și de la magazinele Științei.
Abonații din sezonul trecut au 30 de zile la dispoziție pentru reînnoire și beneficiază de prețuri speciale”, se precizează în comunicatul clubului oltean.
Zilele trecute, CSU a primit o lovitură financiară însemnată, și-a pierdut sponsorul secundar după 6 ani de colaborare: „Timp de 6 ani Sticky a fost partenerul Universității Craiova. Împreună la bine și la greu. Chiar dacă pentru moment drumurile noastre se despart, le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut și suntem convinși că vor rămâne pentru todeauna suporterii Științei. Mult success!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica