duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Martic, gata să ajungă la Beșiktaș după ce Rotaru l-a lăsat să plece

Ivan Martic, fostul fundaș dreapta al CSU, este pe care să ajungă la Beșiktaș, formație ce se luptă pentru grupele Champions League. Presa turcă scrie că „vulturii” au pe listă doi jucători trecuți prin fotbalul românesc: Ivan Martic, fundașul dreapta ce a jucat pentru CSU Craiova și Boldrin, brazilianul ce a trecut pe la FCSB și Astra.

„Totul este în mâna lui Dumnezeu acum! Mă bucură interesul turcilor, vorbim aici de un club de prestigiu, ar fi ceva minunat să se realizeze. Momentan, aștept”, a spus Martic pentru Gazeta Sporturilor.

Beșiktaș i-ar fi pregătit fundașului un contract valabil pe doi ani, cu opțiune pentru încă un sezon, și un salariu de 500.000 de euro pe stagiune. Martic s-a despărțit de trupa din Bănie la sfârșitul luni aprilie, iar de atunci, titularul postului lăsat liber de croat a rămas Vlădoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, trupa din Bănie s-a despărțit și de Alex Mățel, apărătorul dreapta pe care Victor Pițurcă l-a adus la CSU. Totodată, oltenii l-au transfeat pe Paul Papp, jucător ce poate ocupa această poziție, pe lângă cea de fundaș central, așa cum este și cazul lui Mihai Bălașa.

Politica