vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 august. Capricornii trebuie să treacă peste o încercare importantă

Berbec

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să nu critice lumea din jurul lor și să muncească pentru a-și atinge scopurile. Cel mai bine este să cooperezi împreună cu colegii și prietenii.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi este o zi specială pentru Tauri. Cel mai bine este să vă dedicați timpul liber pentru a desfășura activități plăcute și pentru a vă implica în dezvoltarea voastră personală. Rugăciunea și meditația vă vor fi de ajutor.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să nu înceapă afaceri noi. Cel mai bine este să așteptați ziua potrivită și să nu vă aruncați cu capul înainte. Fiți atenți la lucrurile mărunte și nu schimbați nimic în viața voastră.

Rac

Cei aflați sub acest semn au astăzi noroc pe planul financiar. Este posibil să vă apară în cale o noua oportunitate, așa că nu ratați această șansă. Dacă faceți rost de bani, cel mai bine este să îi investiți în ceva de viitor.

Leu

Leii au parte de oportunități favorabile. Astăzi este o zi plină de vești bune și multe oportunități. Veți avea succes și profit, dar cel mai bine este să nu spuneți nimănui despre asta pentru că vor încerca să vă pună bețe în roate. Aveți grijă cu cine vorbiți despre planurile voastre.

Fecioară

Pentru Fecioare este o zi în care să se gândească la planurile de viitor. Cel mai bine este să visați în continuare la ceea ce vreți să faceți și trăiți cât mai realist aceste lucruri. Astfel veți putea ajunge unde vă propuneți mult mai repede.

Balanță

Astrologii sfătuiesc nativii în Balanță să cunoască oameni noi și să se distreze. Emoțiile și sentimentele vor predomina, iar acest lucru vă va doborâ într-un final. Cel mai bine este să luați o pauză și să uitați de probleme.

Scorpion

Pentru Scorpioni astăzi este o zi în care vor muncii din greu. Dacă dați dovadă de rezultate calitative, atunci pe viitor veți fi și recompensați. Nu neglijați munca și nu fiți nepăsător, chiar dacă aveți dorința de a renunța la tot.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să se i-a o pauză de la tot stresul din ultima vreme. Astrologii vă sfătuiesc să ieșiți la o întâlnire cu prietenii, care mai apoi se va transforma în momente de neuitat. Totodată, nu încercați să păreți ceea ce nu sunteți, oamenii vă apreciază dacă sunteți sincer. De astfel, astăzi puteți face cunoștință și cu o persoană specială.

Capricorn

Cei aflați sub semnul Capricorn vor reuși să treacă cu succes peste niște probleme legate de înregistrarea unor documente. Este probabil să apară o problemă de dimineață, iar oamenii vă vor interpreta greșit. Cel mai bine este să râdeți și să uitați de situațiile jenante sau greșeli.

Vărsător

Vărsătorii au parte de întâlniri romantice. Astrologii vă sfătuiesc să vă petreceți timpul lângă persoana iubită, deoarece dragostea să va împuternici. Bucurați-vă în continuare de momentele romantice și nu vă arătați nepăsător. Totodată, este important ca partenerul să vă observe că sunteți și o persoană serioasă, așa că nu profitați foarte mult de aceste lucruri.

Pești

Peștii au parte de o zi favorabilă. Aceștia pot primii contacte și întâlniri creative. Astrologii vă sfătuiesc să petreceți timp cu oamenii pozitivi și să vă bucurați de fiecare lucru.

Politica