vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce fiica unui pacient decedat de COVID-19 a sesizat că nu a mai putut recupera bunurile tatălui

Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu după ce fiica unui bărbat care a murit de COVID-19 a sesizat că, după decesul tatălui, nu a mai primit o serie de obiecte, printre care se află telefonul mobil, dar şi o sumă de bani.

Femeia susţine că i-au fost înapoiate bunurile în urma unor insistenţe pe lângă personalul medical şi după ce a spus că va merge la poliţie, dar conducerea unităţii medicale vrea să afle ce s-a întâmplat. „Am făcut o dispoziţie pentru numirea unei comise de anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat, dacă este adevărat sau nu. Sesizează că nu a mai recuperat o serie de obiecte şi că acestea ar fi rămas la spital“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, citat de Adevărul.

Pacientul a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la un spital din Bucureşti, după ce starea lui s-a înrăutăţit, însă nu a reuşit să supravieţuiască. Florin Niţu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a spus că, potrivit legislaţiei actuale, în cazul pacienţilor decedaţi de COVID-19, bunurile nu mai sunt înapoiate, pentru că pot fi infectate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este o măsură de protecţie, dar o să vedem exact ce s-a întâmplat“. Acesta a mai precizat că este al doilea caz de acest fel.

Politica