vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Casa de Cultură din Târgu Jiu, la un pas să fie reabilitată

Reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu are șanse mari să înceapă cât mai repede. Autoritățile locale așteaptă să primească finanțarea și să se apuce de treabă, după ce proiectul de reabilitare a a trecut de comisia de avizare din cadrul Ministerului Dezvoltării.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Marcel Romanescu, cel care susține că reabilitarea va costa 4,5 milioane de euro. Totodată, edilul susține că, în prezent, clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare și că vrea să o revadă drept un simbol în Târgu Jiu.

„Proiectul pentru reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu a trecut de comisia de avizare din cadrul Ministerului Dezvoltării. Urmează ca, în scurt timp, să primim finanțarea și să ne apucăm de treabă. Vă reamintesc că este vorba de aproximativ 4,5 milioane de euro, bani cu care vom reabilita aceasta clădire reprezentativă pentru municipiu. În acest moment, Casa de Cultură se află într-un stadiu avansat de degradare, în care a ajuns ca urmare a nepăsării celor care au administrat edificiul în toți acești ani. Am considerat, însă, că această clădire trebuie readusă în patrimoniul municipiului Târgu Jiu și, nu peste mult timp, va redeveni unul dintre simbolurile orașului”, a transmis Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica