Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Luni și marți, circulaţia va fi restricţionată complet pe strada „General Praporgescu” din Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Amenajarea sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Tineretului cu strada Lucian Blaga şi cu bulevardul Dem Rădulescu a fost demarată la mijlocul săptămânii trecute. Inițiativa face parte din programul „Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente ale infrastructurii rutiere” demarat în luna martie a acestui an – şi care a vizat până acum 10 artere de circulaţie şi mai multe sensuri giratorii importante din municipiu.
Autoritățile locale i-au anunțat pe cetățenii din Râmnicu Vâlcea că se vor face lucrări de reabilitare și pe strada General Praporgescu. Astfel, râmnicenilor le va fi restricționată complet circulația cu autovehiculele în acea zonă, în zilele de luni, 3 august, şi marţi, 4 august.
Totodată, se va da startul şi lucrărilor de reabilitare de pe strada General Praporgescu, unde se are în vedere şi o reorientare a locurilor de parcare în „spic” de pe segmentul cuprins între bulevardul Nicolae Bălcescu şi strada Căpitan Mărăşanu, astfel încât să se lase un spaţiu mai mare pentru circulaţia autovehiculelor. Dată fiind configuraţia foarte îngustă a străzii General Praporgescu, dar şi posibilitatea unor rute ocolitoare în imediata apropiere (Calea lui Traian şi strada Mihai Viteazu), luni, 3 august, şi marţi, 4 august, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată complet.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.