vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașini noi pentru polițiștii din Județul Vâlcea

5 autospeciale noi, Dacia Logan, au intrat în posesia Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică. Se pare că cele cinci mașini sunt doar o parte dintre autospecialele ce vor intra în dotarea I.P.J. Vâlcea.
Diferența de vechile modele o face colantarea verde-albastră, care este una mai vizibilă în trafic, încercându-se totodată, o aliniere la celelalte poliții europene. Autospeciala, în noua versiune, prezintă modificări pentru spațiul dedicat persoanelor reținute, existând acum și un grilaj care are scopul de a-i proteja pe polițiști, scrie voceavalcii.ro.
Toate mașinile ce vor fi folosite de oamenii legii din Vâlcea au dotări specifice muncii operative. Este vorba despre sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Cele 5 autospeciale au drept scop îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.
Autoturismele au fost repartizate structurilor de ordine publică, după cum urmează: o autospecială la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea; o autospecială la Poliția municipiului Drăgășani; o autospecială la Poliția Băile Olănești; o autospecială la Poliția Bălcești și o autospecială la Poliția Ocnele Mari.

Politica