Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mașini noi pentru polițiștii din Județul Vâlcea

Publicat

pe

5 autospeciale noi, Dacia Logan, au intrat în posesia Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică. Se pare că cele cinci mașini sunt doar o parte dintre autospecialele ce vor intra în dotarea I.P.J. Vâlcea.
Diferența de vechile modele o face colantarea verde-albastră, care este una mai vizibilă în trafic, încercându-se totodată, o aliniere la celelalte poliții europene. Autospeciala, în noua versiune, prezintă modificări pentru spațiul dedicat persoanelor reținute, existând acum și un grilaj care are scopul de a-i proteja pe polițiști, scrie voceavalcii.ro.
Toate mașinile ce vor fi folosite de oamenii legii din Vâlcea au dotări specifice muncii operative. Este vorba despre sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Cele 5 autospeciale au drept scop îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.
Autoturismele au fost repartizate structurilor de ordine publică, după cum urmează: o autospecială la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea; o autospecială la Poliția municipiului Drăgășani; o autospecială la Poliția Băile Olănești; o autospecială la Poliția Bălcești și o autospecială la Poliția Ocnele Mari.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.