vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova declanșează asediul Giurgiului fără căpitan!

Dacă în rândul jucătorilor e o singură absență de marcă, staff-ul alb-albaștrilor e decimat de corona

Trupa lui Cristiano Bergodi joacă astăzi la Giurgiu, contra celor de la Astra, penultima finală din această stagiune, una care ar putea deveni memorabilă pentru suporterii echipei lui Rotaru. Întrucât oltenii sunt în pole-position pentru aducerea unui titlu în Bănie după aproape 3 decenii.
CSU Craiova va trebui să-și adjudece punctele din etapa 9 a play-off-ului fără aportul căpitanului Nicușor Bancu, suspendat pentru acest meci. În plus, oltenii au anunțat și trei absențe la nivelul staff-ului tehnic. Cei trei membri ai staff-ului Craiovei depistați cu COVID-19, asimptomatici.
„Toți cei trei colegi ai noștri din staff depistați pozitiv sunt asimptomatici și se simt bine atât fizic, cât și psihic. Le dorim însănătoșire grabnică și îi așteptăm cât mai repede lângă echipă”, se arată în comunicatul emis de clubul oltean.
CSU are 4 puncte avans în fruntea clasamentului din Liga 1 și un meci în plus față de rivala CFR Cluj. Adversarul de astăzi e pe 3, dar nu are obiectiv până la finalul campionatului, având în vedere că nu are drept de joc în competițiile continentale. Miercuri, de la ora 21:30, formația antrenată de Cristiano Bergodi întâlnește Astra, iar luni, pe 3 august, CFR Cluj se deplasează pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru un meci ce se poate juca cu titlul pe masă.

Politica