Conecteaza-te cu noi

Actualitate

PMP Dolj: Claudiu Aurelian OPRICĂ pentru Primăria DRĂGOTEȘTI

Publicat

pe

Claudiu Aurelian OPRICĂ, candidat PMP: „Investiția în tineri și atragerea banilor în dezvoltarea locală vor aduce un viitor bun comunei noastre”

Specializat în Administrație publică, profesor respectat, tată a două fetițe, provenit dintr-o familie dedicată comunității din Drăgotești, CLAUDIU OPRICĂ are un proiect coerent pentru dezvoltarea localității, la baza acestuia stând investiția în cei tineri. Iată cele 11 linii de acțiune ale candidatului PMP pe care le va demara dacă va primi votul de încredere pentru a deveni noul primar al Drăgoteștiului:

 1. Înființarea unui Centru Cultural pentru tineret în vederea sprijinirii și afirmării tinerilor talentați (muzică, dans, pictură, sport) precum și înființarea unui Ansmblu Folcloric al comunei.
 2. Implementarea unui sistem video performant de monitorizare și supraveghere a comunei pentru siguranța locuitorilor și a bunurilor publice și private.
 3. Sprjinirea materială a elevilor din familii defavorizate, a persoanelor cu probleme grave de sănătate și a vârstnicilor singuri fără venituri în parteneriat cu fundații și ONG- uri.
 4. Premierea, în continuare, a elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură.
 5. Construirea unei săli de sport.
 6. Găsirea unor soluții eficiente în privința câinilor fără stăpân de pe raza comunei în colaborare cu asociații de protecție a animalelor.
 7. Înființarea unor cabinete medicale umane în satele Viișoara Mare, Benești și Buzduc.
 8. Atragerea de investitori și sprijinirea acestora pentru crearea de locuri de muncă; înființarea de ateliere meșteșugărești (croitorie, vulcanizare, electronică, tâmplărie, mecanică, frizerie).
 9. Organizarea periodică de manifestări cultural artistice în cele două cămine culturale din Popînzălești și Drăgotești.
 10. Construirea unei piscine în aer liber și a unui teren de sport cu gazon sintetic și nocturnă, care să fie administrate de către primărie.
 11. Menținerea și întreținerea tuturor investițiilor realizate în comună până în prezent; atragerea banilor europeni în dezvoltarea comunei.
  „Vreau să dau toată experiența mea înapoi comunei pentru a o duce acolo unde îi este locul, între comunele dezvoltate ale Doljului”- a precizat Claudiu Aurelian OPRICĂ, candidatul PMP la funcția de Primar al comunei DRĂGOTEȘTI.

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.