vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu: „Continuăm să readucem în patrimoniul municipiului Târgu Jiu obiective pierdute în trecut”

Un teren situat în strada Vasile Alecsandri, unde este amplasată baza sportivă a Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae, va intra în patrimoniul municipiului Târgu Jiu: „Continuăm să readucem în patrimoniul municipiului Târgu Jiu obiective pierdute în trecut. De data aceasta este vorba despre un teren situat în strada Vasile Alecsandri, unde este amplasată baza sportivă a Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae”, a anunțat Marcel Romanescu, primarul orașului.
Potrivit autorităților locale, terenul în cauză a fost câștigat în instanță de actualul proprietar încă din anul 2006, în toată această perioadă municipalitatea fiind obligată să achite sume considerabile pentru ca unitatea de învățământ să poată folosi baza sportivă.
„Am luptat de la bun început ca municipiul Târgu Jiu să-și recupereze toate aceste obiective și iată că astăzi putem să aducem și acest teren în proprietatea orașului. Avem aici o unitate de învățământ modernă, unde am investit foarte mult pentru extindere și dotări și care merită o bază sportivă cu terenuri sintetice, așa cum îmi doresc pentru toate școlile din oraș! Este o investiție în viitor, în educația copiilor noștri”, a mai declarat edilul din Târgu Jiu.

Politica