vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fara masca. Amenzi in Dolj, dupa imagini postate de Dorian Popa

În urma unor imagini postate de Dorian Popa în spațiul public, polițiștii doljeni s-au autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, în cadrul unei petreceri la care artistul participa. Organizatorul petrecerii și administratorul piscinei unde a avut loc evenimentul au fost amendați de oamenii legii.
Imaginile de la petrecerea organizată la o piscină exterioară din comuna Malu Mare, arată că participanții nu respectau regulile de distanțare socială.
„Având în vedere informaţiile apărute în spațiul public, referitoare la organizarea unei petreceri fără respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt și pentru luarea măsurilor care se impun.
Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevăzut cu piscină exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.
În urma verificărilor, organizatorul evenimentului, un bărbat de 44 de ani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.
De asemenea, a fost sancţionat și administratorul localului, un bărbat de 41 de ani, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.
„Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti. Astfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, au mai adăugat reprezentanții IPJ Dolj.

Politica