joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Doi adolescenți, prinși în timp ce furau dintr-o mașină

Doi adolescenți de 15 ani au fost surprinși de polițiștii din Drobeta Turnu Severin în timp ce încercau să fure mai multe bunuri dintr-o mașină staționată. Cei doi nu sunt la prima faptă de acest fel.

Miercuri, la ora 02.30, polițiștii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au surprins în flagrant delict, doi minori de 15 ani, din municipiu în timp ce încercau să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism, ce se afla staționat.

Polițiștii de investigații criminale au stabilit că cei doi, în aceeași noapte, au mai încercat să sustragă bunuri din alte 7 autoturisme ce se aflau parcate, în zonă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit IPJ Mehedinți, în luna iunie, ce doi doi adolescenți împreună cu alt minor de 14 ani ar mai fi sustras din alte 4 autoturisme bunuri în valoare de 5.000 lei precum și un card bancar pe care l-au și folosit.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80% și a fost restituit părților vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, polițiștii continuând verificările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Politica