luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși și amendați de jandarmi pe pajiştea alpină din Runcu

Jandarmii montani din Runcu au depistat, la graniţa dintre localităţile Runcu şi Lupeni, două persoane domiciliate în municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, care circulau cu două autoturisme de teren pe pajiştea alpină din Runcu. Oamenii legii erau în timpul executării unei misiuni organizată pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Cele două persoane s-au ales cu o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru că au circulat cu autoturismele de teren în scop de agrement pe pajiştea alpină.
„Jandarmii montani au sancţionat contravenţional cele două persoane cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiecare, pentru faptul că au circulat cu autoturismele de teren în scop de agrement pe pajiştea alpină a localităţii Runcu, pentru testarea autoturismelor off road.  În situația în care sunt martorii unor astfel de fapte de încălcare a climatului de ordine și a normelor de conviețuire socială, recomandăm cetățenilor să sesizeze aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să se adreseze unui echipaj de jandarmi în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Gorj.

Politica