vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 6 dosare penale și 6 permise de conducere reținute pentru abateri de la normele rutiere

În doar 24 de ore, polițiștii olteni au întocmit 6 dosare penale și au reținut 6 permise de conducere pentru abaterile de la normele rutiere. Un bărbat din Tia Mare și unul din Drăgănești-Olt au fost prinși la volan, în trafic, fără a avea permis de conducere.
În timp ce acționau pe raza comunei Izbiceni, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Tia Mare, care conducea un moped neînregistrat. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
În aceeași zi, pe raza orașului Drăgănești-Olt a fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica