luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Curtea Supremă a anulat condamnarea la 4 ani de închisoare a Andreei Cosma

Curtea Supremă a anulat marți condamnarea de 4 ani închisoare a Andreei Cosma, parlamentar PSD și fiica baronului PSD de Prahova, Mircea Cosma. Dosarul merge la rejudecare, potrivit deciziei de marți a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În decembrie 2018, Andreea Cosma fusese condamnată la 4 ani de închisoare cu executare în primă instanță într-un dosar de corupție instrumentat de DNA. Cosma a fost condamnată pentru complicitate la abuz în serviciu, scrie Hotnews.

Magistraţii Instanţei Supreme Horia Şelaru şi Francesca Vasile au decis condamnarea deputatei PSD Andreea Cosma la 4 ani de detenţie cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul Ciuperceasca, instrumentat de DNA Ploieşti. Judecătorul Daniel Grădinaru a făcut opinie separată în sensul achitării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Judecătorii Horia Şelaru şi Francesca Vasile au decis condamnarea la 4 ani de închisoare cu executare şi a fostului deputat PDL şi fost preşedinte al CJ Prahova, Florin Anghel, tot pentru abuz în serviciu. Judecătorul Daniel Grădinaru a făcut, de asemenea, opinie separată în sensul achitării.

Politica