vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. O maşină cu trei pasageri printre care şi un copil a plonjat într-un canal cu apă

Un accident rutier s-a produs marţi, 16 iunie, în satul Zăvoieni din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. O maşină în care se afla şi un copil a ajuns într-un canal colector.

Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 79 de ani, care se deplasa pe traseul Stăneşti – Măciuca, a pierdut controlul volanului. Din cauza neadaptării vitezei de mers, maşina a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-un canal de apă de sub drumul judeţean pe care circula autoturismul.  În mașină se mai aflau o femeie de 66 de ani și un copil de 12 ani.

  Bunicii şi nepoata au reuşit însă să iasă la timp din autoturism, înainte ca acesta să fie înghiţit de ape, şi să se salveze. Se presupune că adâncimea apei în zonă este de minim doi metri.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanților IPJ Vâlcea: „La sosirea echipajelor ale ISU, cele trei victime ieşiseră din autoturism – s-au autoevacuat. SMURD-ul a preluat o victimă, iar ambulanţele SAJ celelalte două victime. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare”.

„Pasagerii au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la o unitate spitalicească. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au mai spus aceștia.

La faţa locului au fost trimise să intervină două echipaje ale pompierilor militari – unul cu un autovehicul de stingere – ASAS şi un altul SMURD, cu opt subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Măciuca.

Politica