vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Lucrările de modernizare a Spitalului Vânju Mare încep săptămâna viitoare

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a anunțat că săptămâna viitoare vor începe oficial lucrările de modernizare a Spitalului Orășenesc Vânju Mare. Acesta a avut o a doua întâlnire atât cu proiectantul, cât și cu constructorul pentru a pune la punct ultimele detalii legate de proiectul de modernizare și reabilitare a spitalului.

Președintele CJ Mehedinți a afirmat că va monitoriza îndeaproape fiecare etapă a proiectului, astfel încât rezultatul să fie cel dorit.

„Din discuțiile avute, am primit asigurări că de săptămâna viitoare șantierul se va deschide oficial. Țin la acest proiect foarte mult și vreau să mă asigur că fiecare factor implicat a înțeles importanța majoră a investiției, motiv pentru care voi monitoriza îndeaproape fiecare etapă a proiectului”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reabilitarea va transforma spațiile vechi ale spitalului într-o structură modernă și eficientă, adaptată numărului de pacienți din partea de sud a județului Mehedinți.

„Am convingerea că lucrurile vor decurge normal, că nu vom întâmpina probleme, iar în scurt timp Spitalul Orășenesc din Vânju Mare va funcționa din nou la capacitatea de altădată.”, a adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.

Politica