vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 10 mai 2020. Relația cu familia poate deveni o piedică în calea unui progres pentru Balanțe

Berbec: Începi ziua într-o dispoziție mai sobră care te va ajuta să îți menții calmul destul de mult timp. Este important să exersezi autocontrolul, ca să poți vedea bine detaliile utile.

Taur: Este o zi în care ai putea renunța de bunăvoie la anumite planuri de viitor care nu mai sunt viabile, dovadă fiind încercările tale repetate de a le demara, încheiate cu eșecuri.

Gemeni: S-ar putea să ți se pară exagerată seriozitatea unora dintre apropiați și să îți propui să îi scoți din această stare. O idee bună, dar contează mult cum o aplici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Sunt posibile unele divergențe în cuplu, din motive mai vechi sau chiar foarte vechi, poate le credeai uitate. Este posibilă armonizarea, dar necesită inteligență și strategie.

Leu: Munca și starea de sănătate sunt principalele tale preocupări serioase din acest moment, dar ai nevoie și de destindere, măcar una parțială.

Fecioară: Sfera sentimentală se activează, dar nu în cele mai plăcute moduri. Sunt posibile mici divergențe care se pot mări, dacă nu se obosește nimeni să le tempereze.

Balanță: Relația cu familia poate deveni o piedică în calea unui progres pe care îl dorești foarte mult. Poate ar trebui să reanalizezi situația, să vezi dacă nu e posibil să o vezi altfel.

Scorpion: Sunt posibile situații tensionate pe care nu vei ști cum să le gestionezi, dacă rămâi blocat în părerile tale anterioare și refuzi orice sugestie sau sfat.

Săgetător: Poate că impresiile tale legate de lipsa de recunoștință sau respect din partea apropiaților sunt provocate de o diminuare a încrederii în sine.

Capricorn: Ai multe de rezolvat, dar cele mai arzătoare probleme nu sunt în exterior, acolo unde îți este îndreptată cea mai mare parte din atenție.

Vărsător: Îți cam bați capul să descoperi mecanismele ascunse ale unor gesturi pe care nu le înțelegi. Poate ai nevoie doar de o schimbare de perspectivă.

Pești: Planurile tale de viitor necesită modificări substanțiale, nu în sensul pesimist ci ca să se potrivească cu realitatea pe care începi să o descoperi acum.




Politica