joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură l-a lăsat cu ochii în soare pe Rotaru! „Este inexplicabil!”

Mihai Rotaru a rămas fără antrenorul pus contra voinței suporterilor, după ce acesta și-a dat demisia. Clubul a anunțat că ruptura a fost amiabilă

Corneliu Papură s-a despărțit de CSU Craiova, motivul ținând, din câte se pare, de un conflict cu finanțatorul, după ce în presă au apărut speculații că Edi Iordănescu ar negocia preluarea echipei.

Rotaru a intervenit la ProX, anunțând că antrenorul și-a prezentat demisia și negând negocieri cu Edi Iordănescu: „Cine a spus că l-am dat afară? Domnul Papură și-a dat demisia. Noi am fost triști, supărați. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie. El și-a dat demisia. Nu este adevărat că l-am dat afară. Noi acum o săptămână… niciodată nu ne-a trecut prin cap să îl schimbăm pe Papură. Pentru noi este inexplicabil. Nu ne vine să credem. Este bine totuși când vorbiți de Universitatea Craiova să luați lucrurile așa cum sunt. Nu am discutat cu Edi Iordănesu. Nici la nivel de tatonare, la niciun nivel”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patronul clubului oltean a spus că în patru zile va stabili noul antrenor: „Sorin Cârțu chiar s-a retras. Am discutat cu el și a spus că nu mai vrea, nu îi mai trebuie. Întotdeauna unde ne uităm sunt fostele noastre glorii. Nu am luat o decizie în acest sens. Așa cum îl știu eu pe domnul Pițurcă, nu cred ca ar fi o soluție în acest moment. Noi chiar avem în filosofia noastră, continuitate. Noi ajungem la un moment dat să schimbăm antrenorii mai mult decât jucătorii. Această despărțire de Corneliu Papură ne-a dat peste cap. E greu de crezut că mai devreme de 2-3 zile poți să bați palma cu cineva. În 4 zile eu cred că ar fi realist”.

Înainte de intervenția lui Rotaru de la televizor, clubul anunțase „modul amiabil” în care s-a încheiat colaborarea cu Papură: „În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”.

Politica