duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei variante pentru postul de antrenor principal la CSU!

Mihai Rotaru are trei nume pe masă pentru a-i duce echipa spre titlul de campioană a României, mult visat

Edi Iordănescu este cel mai vehiculat nume pentru preluarea băncii tehnice a echipei. Ar fi a treia rundă de negocieri dintre Rotaru și antrenorul Gazului. Marți, Edi lăsa portița larg deschisă pentru preluarea grupării oltene: „Nu că nu ar fi tentant un club precum Craiova, cu suporterii, cu tradiția Craiovei, dar la Mediaș aveam o muncă care trebuie dusă la capăt. Contractul meu cu Mediaș expiră la finalul lunii iunie. Vom vedea pe ce drum o iau”. Impedimentul major constă în faptul că Iordănescu jr. e încă sub contract.

De aceea, o a doua variantă de analizat pentru Rotaru e Cosmin Contra. Fostul selecționer e liber de contract și abia așteaptă o nouă provocare. Un liant între Contra și Craiova lui Rotaru ar putea fi Jerry Gane, fost secund al lui Guriță la națională, în relații bune cu lumea fotbalistică din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A treia variantă, ce parte mai degrabă o glumă, ar fi Gică Craioveanu, care a declarat azi în ProSport: „Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obținere a licenței PRO? Nu este adevărat! Vă anunț că eu am licența PRO de trei ani. Am făcut școala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecționerul Argentieni, ați auzit de ei? Glumesc! Am fost coleg de generație la școală cu Redondo, Valeron, cam «pușcărie» de fotbaliști și ăștia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licența mea PRO. Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva! Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”. Însă, între Rotaru și Craioveanu au fost ceva conflicte de-a lungul acestui sezon, care au dus inclusiv la demisia lui „Grande” din club. E puțin plauzibilă o astfel de alegere.

Politica