sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor a primit poreclă de traficat de droguri în Bănie și îi ironizează pe dinamoviști

Când a ajuns în Bănie, fanii CSU Craiova i-au ales o poreclă lui Dan Nistor: „Ceapă”. Acum, fostul căpital al celor de la Dinamo a crescut în ochii suporterilor olteni și este alintat diferit de colegii de echipă, cu numele unui traficat de droguri: „El Chapo”.
„Mă simt foarte bine, nu mă așteptam să fiu atît de bine primit. Le mulțumesc pe această cale colegilor, antrenorilor și suporterilor. Acum, să fiu sincer, mi se zice El Chapo!”, a spus Nistor, la Digi Sport Special.
Mijlocașul CSU a fost acuzat de fostul antrenor de la Dinamo pentru faptul că strica atmosfera din vestiarul câinilor: „De Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus Uhrin.
Chiar dacă mai mulți antrenori s-au plâns de temperamental lui Nistor și de faptul că acesta nu este tocmai un jucător ascultător, „El Chapo” din Bănie nu a ratat ocazia să-și ironizeze vechiul club: „A fost mai bine pentru ei că am plecat, pentru că nu au prins play-off-ul. Eu aveam alte probleme acolo, decât să vorbesc cu jucătorii tineri. Trebuia să fie un țap ispășitor, iar acela am fost eu”, a răbufnit Nistor la Digi Sport Special.

Politica