duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 14 polițiști, izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu jandarmi din Dolj

14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au fost izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu mai mulți jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Frații Buzești” Craiova, care au desfășurat activități pe raza județului Olt, depistați ulterior cu coronavirus, scrie olt-alert.ro

De asemenea, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu a 31 de persoane, contacți de familie ai polițiștilor.

Prefectura Olt a anunțat că: ”Având în vedere rezultatul testului pozitiv Covid-19 a unor jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Frații Buzești” Craiova, județul Dolj, care au desfășurat activități pe raza județului Olt, Direcția de Sănătate Publică Olt a declanșat o anchetă epidemiologică, care este în curs de desfășurare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma acestei anchete, DSP Olt a dispus, până în prezent, măsura izolării la domiciliu a 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. De asemenea, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu a 31 de persoane, contacți de familie ai acestora.

În acest moment, toate persoanele se află în supraveghere medicală și nu prezintă simptomatologie specifică infecției cu Covid-19, precizează sursa citată.

Politica