duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alți 47 de olteni, amendați pentru că au ieșit din case nejustificat

Oltenii continuă să încalce măsurile impuse pentru a opri răspândirea coronavirusului. Numai în ultimele 24 de ore, 47 de olteni au fost amendați pentru că au părăsit domiciliul fără un motiv întemeiat.

Datele oferite de Prefectura Olt arată că, marți au fost verificate aproximativ 730 de persoane privind modul în care acestea respectă măsura izolării, carantinării instituționalizate, respectiv măsura privind restricționarea circulației pe perioada stării de urgență. Astfel, forțele de ordine publică au aplicate 47 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, valoarea totală a acestora fiind de 99.800 lei.

Verificări au fost efectuate și la societăți comerciale și persoane fizice autorizate din Olt, privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgență. Pentru încălcarea prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au dat patru amenzi, în cuantum de 15.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de marți, peste 450 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au desfășurat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Politica