vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sorin Cârțu: „Planic nu e în vederile noastre”

CSU Craiova s-a despărțit de mai mulți apărători în plină pandemie, iar toată lumea se aștepta ca trupa din Bănie să se reorienteze și să transfere noi fundași. Primul nume vechiculat a fost cel al lui Bogdan Planic, fotbalistul de la FCSB. Președintele alb-albaștrilor, Sorin Cârțu, spune că apărătorul a fost pe lista lui Mihai Rotaru, dar în trecut.
„Planic? Nu știu, din câte știu eu… Nu! Nu e în vederile noastre. A fost o perioadă când ne-am interesat de el, da. Atât! Dar, acum? Nu cred. Planic e un jucător foarte bun pentru România. Gândirea noastră e să căutăm soluții pentru linia defensivă”, a declarat Sorin Cîrțu la ProX.
Impresarul lui Planic s-a arătat deranjat de presupusul interes al CSU pentru fundașul sârb: „Eu nu fac afaceri cu Mihai Rotaru (n.r. – patronul CSU)! Vă rog mult să nu mai scrieți despre transferul lui Planic la Craiova, să nu mai luați în serios subiectul acesta!”, a fost mesajul tranșant a lui Zvonko Milojkovic, impresarul jucătorului.
„Am ofertă pentru Planic din Rusia. Am cerut un milion de euro la început, dar n-au fost ei de acord. Însă fără 500.000 de euro nu-l dau! Ei voiau 350.000, dar nu discut sub 500.000”, spunea Gigi Becali în urmă cu două săptămâni. Între timp, presa din Serbia critică deciziile luate de conducerea FCSB în legătură cu Planic și Momcilovic.
„Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță sfârșitul sezonului pentru a o părăsi pe FCSB. Vor scăpa astfel de controversatul șef Gigi Becali. La începutul lunii salariile lor au fost reduse la 485 de euro. Nu își doresc să mai suporte vreodată o astfel de umilință publică și vor pleca la o altă echipă de îndată ce se termină campionatul”, scriu sârbii de la Mozzart Sport.
Foto: Gazeta Sporturilor

spot_img
spot_img

Politica