sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Plecări pe bandă rulantă din apărarea CSU! Mihai Rotaru nu a umblat la salariile alb-albaștrilor, dar a scăpat de cinci contracte

Defensiva a scârțâit vizibil de-a lungul acestei stagiuni, iar patronul CSU Craiova nu a trecut ușor cu vederea acest aspect. În consecință, conducătorul oltenilor a decis să se despartă de 5 jucători din apărare. După Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna, Rotaru a mai scăpat de doi jucători care nu au dat cel mai bun randament. E vorba de Florin Gardoș și Marius Briceag.

Doi ani și jumătate a stat Florin Gardoș în Bănie, venind inițial sub formă de împrumut de la Southampton. La fel ca în Anglia, fundașul nu a fost ferit de accidentări: trei serioase, care l-au scos din circuit. A contribuit și conflictul cu Devis Mangia, care l-a disponibilizat, sub formă de împrumut la Poli Iași. A strâns11 meciuri la Craiova și a marcat un gol în toată această perioadă.

Marius Briceag, 28 de ani, era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul alb-albastru, fiind adus în Bănie în urmă cu cinci ani de la Vâlcea. În total a evoluat în 84 de partide pentru CSU și a reușit un gol. În actuala stagiune, Briceag a avut doar trei prezențe pentru gruparea olteană: două jocuri în Europa League, cu Honved și AEK Atena și unul în Cupă, cu CSM Reșița. În rest a fost folosit pentru echipa a doua a clubului, în cel de-al treilea eșalon.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica