miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Un bărbat a încercat să-și ia viața în fața polițiștilor

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani din orașul Rovinari a încercat să-și taie gâtul în fața polițiștilor. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a refuzului de a sta la domiciliul său.

Bărbatul se afla în fața blocului și consuma băuturi alcoolice, atunci când polițiștii care patrulau prin zona respectivă l-au atenționat de mai multe ori să se ducă acasă.

Văzând că nu respectă indicațiile, aceștia l-au amenințat pe bărbat cu amenda, în cazul nerespectării ordonanțelor de a sta în casă. În acel moment de spaimă, bărbatul a scos un cuțit și s-a rănit la gât, în plină stradă. Unul dintre vecinii săi a filmat întreaga scenă, iar mai apoi a postat-o pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Bărbatul de 45 de ani, din Rovinari, a fost legitimat de poliţişti pe stradă, acesta fiind în stare de ebrietate. Poliţiştii i-au solicitat de mai multe ori să meargă în locuinţa sa. Bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi şi-a provocat răni superficiale în zona gâtului.

Poliţiştii i-au luat cuţitul, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind dus la Psihiatrie. S-a întocmit dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase şi vătămare corporală şi l-au sancționat pentru că nu avea declarație pe propria răspundere, conform Ordonanţei Militare 3/2020.

A fost sancţionat şi pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform Mediafax.

Bărbatul scandalagiu a fost transportat la spital cu răni minore la gât. Pe numele său a fost întocmai un dosar penal.

Politica