luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Mitriță trage tare în autoizolare

Mitriță trăiește visul American de când a plecat de la CSU Craiova, iar în momentul de față este autoizolat în Manhattan, cel mai populat cartier al orașului american pe care îl reprezintă la club. Olteanul în vârstă de 25 de ani așteaptă reluarea fotbalului și să marcheze iar pentru echipa națională a României, acolo unde a demonstrat deja că poate fi un adevărat lider și, de ce nu, jucătorul ce îi va conduce pe tricolori spre EURO.


Alex Mitriță a vorbit cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, cărora le-a dezvăluit cu ce își ocupă timpul în autoizolare, dar și cum se menține în formă: „Alex mărturisește că a trecut o lună de când s-au întrerupt antrenamentele la New York FC și se menține în formă urmând programul individual oferit de staff-ul tehnic, alături de cele 2-3 antrenamente online pe care le au săptămânal, împreună cu toți coechipierii! Tricolorul a acceptat provocarea noastră și împărtășește cu suporterii români cum se defășoară o zi pentru el în pandemia provocată de coronavirus”, au scris federalii pe site-ul oficial.
Mitriță este foarte atent la ceea ce mănâncă, are un regim strict, gătit chiar de soție. Fotbalistul își face timp și pentru unul dintre câinii pe care i-a luat în America, dar se relaxează și la un joc de FIFA, acolo unde și-a făcut și o echipă de top.
„Soția mea gătește tot, ca să fiu sincer din start. Chiar sunt foarte atent la dietă, dar recunosc și faptul că sunt norocos cumva, pentru că mâncarea sănătoasă chiar îmi place! Prima iubire la jocuri rămâne FIFA! Cu tricoul celui pe care îl admir, fostul jucător Allen Iverson! Am primit un card special de 99 cu mine, toți jucătorii profesioniști din joc au acest card. Am echipa mea în FIFA Ultimate Team, joc 4-5-1. Cu Van der Saar în poartă, brazilienii Roberto Carlos și Carlos Alberto fundași laterali, iar olandezii De Ligt și Van Dijk pe post de fundași centrali. Eu pe stânga, Messi pe dreapta, iar De Jong, Vieira și Griezmann în centru. Îl las pe Mbappe în fața porții”, a dezvăluit olteanul pentru frf.ro.
Mitriță se pregătește acasă pentru a fi gata în orice moment de reluarea campionatului: „Fac exerciții pentru tonus. Port un tricou de baschet pentru că sunt colecționar, am multe. De altfel, pe lângă jocul de FIFA, îmi place mult, mai ales în perioada asta, să joc și Call of Duty dar și NBA!”, a mai spus fostul căpitan al CSU.

Foto: frf.ro

Politica