marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, prima echipă din Liga 1 care și-a reluat antrenamentele!

Oltenii au găsit o metodă inedită pentru a se pregăti împreună: prin video-conferință!
Gruparea din Bănie e prima din fotbalul autohton care și-a reluat pregătirea, dornică să aducă titlul pe Oblemenco când se va încheia stagiunea. Toți echipierii se vor antrena online, prin intermediul video-conferinței.
„Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferințelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanță vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan”, este anunțul juveților.
La postul de televiziune Oltenia TV preparatorul fizic Cornel Blejan a explicat modul în care va decurge pregătirea: „Intrăm în a cincea săptămână de izolare şi vom face antrenamente live. Vom face adaptare anatomică. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face 5 antrenamente pe săptămână, 3 cu mine, 2 individual. În prima parte a pregătirii ai nevoie de 4-6 săptămâni pentru a pregăti muşchii, tendoanele, ligamentele, pentru a susţine un efort de intensitate maximă, altfel apare un mare risc de accidentare”.

Politica