duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consiliul Județean Vâlcea, alături de persoanele izolate la locul de muncă

Constantin Rădulescu, Președinte Consiliului Județean Vâlcea, alături de primarii din Băbeni și Costești au reușit să se mobilizeze și să facă rost de aproximativ 100 de locuri de cazare, pentru persoanele care trebuie să stea în izolare preventivă la locul de muncă.
„Ultima Ordonanță militară prevede ca, pe perioada instituirii stării de urgență, personalul din centrele pentru bătrâni și cele rezidențiale pentru copii și adulți să stea în izolare preventivă la locul de muncă sau în spații de cazare special amenajate, asigurate de autoritățile publice locale, pe o perioadă de 14 zile. Le mulțumesc primarilor din Băbeni și Costești că mi-au fost alături și am reușit să ne mobilizăm, într-un timp atât de scurt. Pentru că primarii localităților pe raza cărora își desfășoară activitatea aceste centre nu pot asigura cazarea și hrana acestora, am intervenit și am venit în sprijinul lor cu aproximativ 100 de locuri de cazare”, a transmis Constantin Rădulescu.
Astfel, 128 de salariați vor beneficia de spații de cazare. Totodată, pe perioada instituirii stării de urgență, Consiliul Județean Vâlcea va asigura și cheltuielile cu hrana angajaților din aceste centre de îngrijire și asistență.
„Astfel, pentru 96 de salariați din cele cinci centre care funcționează în orașul Băbeni, am pus la dispoziție spațiile din cadrul internatului CSEI Băbeni, iar pentru cei 32 de salariați ai CIA Bistrița, cazarea va fi asigurată în internatul Şcolii Profesionale Speciale Bistrița. Totodată, pe perioada instituirii stării de urgență, Consiliul Județean Vâlcea va asigura și cheltuielile cu hrana angajaților din aceste centre de îngrijire și asistență” , a mai spus Președinte Consiliului Județean Vâlcea.

Politica